Skip to content

Despre noi

Compania ZAROX PumpYard

Compania ZAROX Pumpyard din Târgu Mureș vine pe piața infrastructurii de agrement cu o soluție inovatoare, mai puțin cunoscută în România, însă foarte apreciată în țările din vestul Europei, în America și Australia: pistele modulare pumptrack.

Compania a fost fondată în anul 2018 de patru tineri pasionați de pumptrack Aszalos Róbert, Kulcsár Zsolt, Imecs Andrea și Imecs Hunor, care s-au angajat activ în misiunea de furniza piste pumptrack în fiecare oraș din România și de a construi comunități în jurul acestui concept bazat pe un stil de viață activ.

Comercializăm piste pumptrack modulare fabricate în Cehia din fibră de sticlă și panouri stratificate sau beton, produse validate și implementate la nivel mondial. ,,În luna iunie 2018 am fost în vizită la producător în Cehia, ne-a prezentat linia de producție, ne-a prezentat istoria firmei și am decis pe loc că vom lucra cu el în continuare. De atunci avem o relație strânsă cu Erik Burgon, directorul companiei PARKITECT AG, el fiind rider și arhitect din Canada, stabilit în Vsetin, Cehia” a adăugat Imecs Hunor, Managing Partner ZAROX Pumpyard. Începand cu anul 2022, echipa ZAROX Pumpyard va aduce în Romania cea mai nouă variantă a pistei Pumptrack V4, care este mai lată, mai ușoară, mai sigură și este fabricată doar din fibră de sticlă. 

Suntem mai multi tineri si pasionati de acest sport asa zisi AMBASADORI al pumptrackului modular care sustin proiectul nostru: Zoltan, Gabor, Szabi, Tibi, Kinga, Andras,S. Hunor si multi altii.

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service