Informații Pumptrack

Pumptrack Modular

Este distractiv, sigur, ușor de instalat iar acest lucru este dovedit de mii de copii și părinți din întreaga Europa, SUA, Australia și Noua Zeelandă care au avut cele mai distractive clipe petrecute împreună pe biciclete, trotinete și skateboarduri.

Este locul perfect de joacă și spațiu pentru toate roțile și toate vârstele, oferind beneficii excelente pentru sănătate și bunăstare prin distracție.De un Pumptrack Modular, fabricat de Parkitect (cunoscut anterior ca Bikeparkitect), se bucură și Europa și este cea mai potrivită facilitate nouă de recreere.Modular Pumptrack  aparține sistemului Parkitect Modular Pumptrack, este acreditat și a câștigat mai multe premii.

Acreditare și premii

Sistemul Modular Pumptrack este fabricat în Europa, brevetat, acreditat, este câștigător a multiple premii și oferă un design modular complet proiectat, care poate fi foarte ușor adaptat nevoilor individuale.Sistemul este testat în mod constant de capmioni mondiali în ciclism care susțin „fluxul de echilibru” spunând ca Modular Pumptrackul este cel mai bun pe care l-au experimentat vreodată, făcând astfel Pumptrackul cea mai sigură pistă pentru toți rideri, de la cei mai tineri rideri până la cei mai avansați.

Multiple premii câștigate pentru design

  • Cea mai bună companie de infrastructură pentru biciclete 2016 – Europa
  • Premiul pentru câștigătorul de aur ISPO 2016/2017 pentru infrastructura sportivă       
  • Câștigător al Premiului de aur Eurobike 2015
  • Câștigător al premiului ISPO 2014/15 Summer Sport Innovation Award
  • Câștigător al premiului Medalia de aur BUDMA pentru excelență în designul produselor

Atrage toate vârstele

Avantajos în mediul înconjurător. Instalare ușoară în jurul infrastructurii existente. Acesta poate fi mutat ușor între comunitățile locale, localitățile regionale, grupurile de parcuri de vacanță, cluburile și asociațiile sportive, centrele de educație și altele.

Flexibil și ușor de montat

Cu o configurare ușoară și rapidă, împachetare și ajustare a pieselor, spațiul dvs. poate fi transformat în doar câteva ore, într-un loc plăcut, plin de oameni și divertisment pe toate roțile.

Divertisment pe tot parcursul anului

Cu abilitatea de a monta Pumptrackul în interior sau în exterior și de a comuta între cele două într-un timp minim, tranziția între anotimpuri este ușoară. Fie că este vorba de a face posibil ca riderii să petreacă timp într-un spațiu interior în timpul iernii, în zonele cu zăpadă sau zonele ploioase sau pentru a transforma un spațiu exterior într-o pistă de biciclete cu multă distracție, sistemul flexibil și receptiv Modular Pumptrack System oferă beneficii maxime unui spațiu și cu resurse minime.

Distracție pentru toate vârstele

De la primele etape de la învățarea mersului pe biciclete sau trotinete, pentru a păstra echilibru, este greu să păstrezi calmul, dar un modular Pumptrack te învață tiate acestea. este cea mai bună cale de învățare și distracție pentru absolut toată lumea – inclusiv spectatori!

Cum să te dai pe Pumptrackul Modular?